Пошуковий запит: (<.>A=Ощипок І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. |
Кравців Р. Й. Навчальний посібник з технології жирів і жирозамінників для студентів факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників". — Л., 2005
|
2. |
Ощипок І. М. Обгрунтування оптимальної траєкторії руху робочого органа маніпуляційної системи. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
3. |
Ощипок І. М. Обгрунтування основних проектних параметрів маніпуляторів для харчових виробництв. — 2007 // Харч. пром-сть.
|
4. |
Ощипок І. М. Оптимізація параметрів маніпулятора з використанням розрахункової схеми, побудованої за заданими технологічними умовами. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
5. |
Ощипок І. М. Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів : автореф. дис... д-ра. техн. наук. — О., 2008
|
6. |
Ощипок І. Ф. Іконопис як складова сакральної культури середніх віків // Вісн. Держ. акад. керів. кадрів культури і мистец.. - 2006. - № 4.
|
7. |
Ощипок І. М. Застосування багатолезного інструменту для подрібнення заморожених м'ясних блоків // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
|
8. |
Ощипок І. М. Харчові технології: доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні технології утримання : монографія. — Львів: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017
|
9. |
Ощипок І. М. Технологічні режими безпечної обробки м'ясної сировини під вакуумом // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 5.
|
10. |
Ощипок І. М. Дослідження задачі тепломасопереносу в усталених процесах дозрівання і сушіння сирокопчених ковбаc // Харч. пром-сть. - 2021. - № 29.
|
11. |
Ощипок І. М. Технологія продукції закладів ресторанного господарства : підручник. — Львів: ЛТЕУ, 2022
|
12. |
Бужанська М. В. Фізико-хімічні властивості крохмалю та крохмалепродуктів як перевага їхнього використання в харчовій промисловості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 1.
|
13. |
Ощипок І. М. Сучасні інноваційні підходи до розробки аналогів м'яса з нетрадиційних джерел білка // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 3.
|
14. |
Ощипок І. М. Харчові виробництва. Формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів : монографія. — Львів: Вид-во ЛТЕУ, 2020
|
15. |
Ощипок І. М. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : підручник. — Львів: Растр-7, 2023
|